Gamecowboys Podcast

Zondergasten

Episode Summary

Het is warm en iedereen is weg. Dus staan Patrick en Marnix er deze week alleen voor, maar we krijgen de tijd wel om. Met nieuws, games, boeken en het besef dat de podcast bijna jarig is. Waar gaat de tijd toch heen... Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick@dutchcowboys.nl, of @patricksmeets en @marnixsuilen op Twitter, of laat een reactie achter onder het artikel op https://dutchcowboys.nl/gaming. Oh, en het lijkt er op dat niemand meer problemen heeft met het afspelen van de podcast. Mocht dat wel zo zijn: gewoon doorgeven, want daar willen we natuurlijk wat aan doen.

Episode Notes

Het is warm en iedereen is weg. Dus staan Patrick en Marnix er deze week alleen voor, maar we krijgen de tijd wel om. Met nieuws, games, boeken en het besef dat de podcast bijna jarig is. Waar gaat de tijd toch heen...

Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick@dutchcowboys.nl, of @patricksmeets en @marnixsuilen op Twitter, of laat een reactie achter onder het artikel op https://dutchcowboys.nl/gaming.

Oh, en het lijkt er op dat niemand meer problemen heeft met het afspelen van de podcast. Mocht dat wel zo zijn: gewoon doorgeven, want daar willen we natuurlijk wat aan doen.