Gamecowboys Podcast

Waar is Patrick?

Episode Summary

Robin en Marnix zitten er klaar voor. Maar waar is Patrick? Heeft hij het gevecht met zijn koffiezetapparaat verloren? Zit 'ie ergens in de zon op een terrasje? Nee. Hij was gewoon te laat. (Zoals wel vaker). Maar dat mag de pret niet drukken: we bespreken o.a. State of Decay 2, Donkey Kong Country Tropical Freeze en Parkitect, en natuurlijk de nieuwste E3-geruchten. Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick at dutchcowboys.nl of laat een reactie achter onder het artikel op de site.

Episode Notes

Robin en Marnix zitten er klaar voor. Maar waar is Patrick? Heeft hij het gevecht met zijn koffiezetapparaat verloren? Zit 'ie ergens in de zon op een terrasje? Nee. Hij was gewoon te laat. (Zoals wel vaker). Maar dat mag de pret niet drukken: we bespreken o.a. State of Decay 2, Donkey Kong Country Tropical Freeze en Parkitect, en natuurlijk de nieuwste E3-geruchten.

Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick at dutchcowboys.nl of laat een reactie achter onder het artikel op de site.