Gamecowboys Podcast

Van metalband naar chihuahua in de tent

Episode Summary

Na de E3 is er niet zo gek veel gebeurd, dus is het maar goed dat we wat dingetjes gespeeld hebben. Zoals Detroit: Become Human, Onrush, Hitman, en... chihuahua? En er is ook weer een prijsvraag! Je kunt de game Onrush winnen, en wat je daarvoor moet doen vertellen we ergens in deze podcast. Ook hebben we de afgelopen tijd wat berichten binnen gekregen over dat de podcast niet goed afspeelt. We proberen er wat aan te doen, maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig. Laat ons alsjeblieft weten of of met deze versie wel/geen problemen zijn. Op Twitter @marnixsuilen of @patricksmeets, of via patrick@dutchcowboys.nl.

Episode Notes

Na de E3 is er niet zo gek veel gebeurd, dus is het maar goed dat we wat dingetjes gespeeld hebben. Zoals Detroit: Become Human, Onrush, Hitman, en... chihuahua?

En er is ook weer een prijsvraag! Je kunt de game Onrush winnen, en wat je daarvoor moet doen vertellen we ergens in deze podcast.

Ook hebben we de afgelopen tijd wat berichten binnen gekregen over dat de podcast niet goed afspeelt. We proberen er wat aan te doen, maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig. Laat ons alsjeblieft weten of of met deze versie wel/geen problemen zijn. Op Twitter @marnixsuilen of @patricksmeets, of via patrick@dutchcowboys.nl.