Gamecowboys Podcast

Record scratch

Episode Summary

Perry, Patrick en Marnix zitten weer bij elkaar om het te hebben over de recente pre-E3 aankondigingen (Assassin's Creed, Fallout 76) en de geruchten die nu rond gaan, zoals Bloodborne 2 en DMC 5. Daarnaast vertelt Perry wat er gaande is in The Crew 2, en is er uiteraard een Dark Souls blokje. Volgende week zijn we wat later met de podcast, aangezien we wachten tot alle E3 persconferenties zijn geweest. Als alles volgens plan verloopt heb je woensdag (de 13e) onze speciale E3-aflevering in je feed. Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick at dutchcowboys.nl of laat een reactie achter onder het artikel op de site.

Episode Notes

Perry, Patrick en Marnix zitten weer bij elkaar om het te hebben over de recente pre-E3 aankondigingen (Assassin's Creed, Fallout 76) en de geruchten die nu rond gaan, zoals Bloodborne 2 en DMC 5. Daarnaast vertelt Perry wat er gaande is in The Crew 2, en is er uiteraard een Dark Souls blokje.

Volgende week zijn we wat later met de podcast, aangezien we wachten tot alle E3 persconferenties zijn geweest. Als alles volgens plan verloopt heb je woensdag (de 13e) onze speciale E3-aflevering in je feed.

Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick at dutchcowboys.nl of laat een reactie achter onder het artikel op de site.