Gamecowboys Podcast

Het cliché is gewoon waar

Episode Summary

Het is nog steeds veel te warm, maar dat houdt Perry, Patrick en Marnix niet tegen. We hebben het over de Call of Duty Black Ops 4 beta en de nieuwe No Man's Sky update. Daarnaast natuurlijk ook het nieuws wat vooral in het teken staat van EVO. Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick@dutchcowboys.nl, of @patricksmeets en @marnixsuilen op Twitter, of laat een reactie achter onder het artikel op https://dutchcowboys.nl/gaming. Oh, en het lijkt er op dat niemand meer problemen heeft met het afspelen van de podcast. Mocht dat wel zo zijn: gewoon doorgeven, want daar willen we natuurlijk wat aan doen.

Episode Notes

Het is nog steeds veel te warm, maar dat houdt Perry, Patrick en Marnix niet tegen. We hebben het over de Call of Duty Black Ops 4 beta en de nieuwe No Man's Sky update. Daarnaast natuurlijk ook het nieuws wat vooral in het teken staat van EVO.

Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick@dutchcowboys.nl, of @patricksmeets en @marnixsuilen op Twitter, of laat een reactie achter onder het artikel op https://dutchcowboys.nl/gaming.

Oh, en het lijkt er op dat niemand meer problemen heeft met het afspelen van de podcast. Mocht dat wel zo zijn: gewoon doorgeven, want daar willen we natuurlijk wat aan doen.