Gamecowboys Podcast

HashtagTheCrew2

Episode Summary

Followers! Zijn jullie klaar voor weer een nieuwe aflevering vol legendary badassdom!? Druk dan meteen op play en hoor waarom je dan niet bij The Crew 2 moet zijn. Of Vampyr. Misschien kun je het wel krijgen bij Nintendo, als je van Smash Bros. houdt. Maar gelukkig is er nog Hollow Knight, de enige echte vorm van legendary badassdom. Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick@dutchcowboys.nl, @patricksmeets of @marnixsuilen op Twitter, of laat een reactie achter onder het artikel op dutchcowboys.nl/gaming. Oh, en het lijkt er op dat niemand meer problemen heeft met het afspelen van de podcast. Mocht dat wel zo zijn: gewoon doorgeven, want daar willen we natuurlijk wat aan doen.

Episode Notes

Followers! Zijn jullie klaar voor weer een nieuwe aflevering vol legendary badassdom!? Druk dan meteen op play en hoor waarom je dan niet bij The Crew 2 moet zijn. Of Vampyr. Misschien kun je het wel krijgen bij Nintendo, als je van Smash Bros. houdt. Maar gelukkig is er nog Hollow Knight, de enige echte vorm van legendary badassdom.

Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick@dutchcowboys.nl, @patricksmeets of @marnixsuilen op Twitter, of laat een reactie achter onder het artikel op dutchcowboys.nl/gaming.

Oh, en het lijkt er op dat niemand meer problemen heeft met het afspelen van de podcast. Mocht dat wel zo zijn: gewoon doorgeven, want daar willen we natuurlijk wat aan doen.