Gamecowboys Podcast

Een hoop heisa om niets (met Royal Puck)

Episode Summary

Deze week hebben we Twitch streamer Royal Puck te gast om te praten over het streamen en de heisa die er afgelopen week was. Verder uiteraard wat we gespeeld hebben (Hollow Knight, Captain Toad, Inside en Limbo) en een nieuwtje of twee. Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick@dutchcowboys.nl, @patricksmeets of @marnixsuilen op Twitter, of laat een reactie achter onder het artikel op dutchcowboys.nl/gaming. Oh, en het lijkt er op dat niemand meer problemen heeft met het afspelen van de podcast. Mocht dat wel zo zijn: gewoon doorgeven, want daar willen we natuurlijk wat aan doen.

Episode Notes

Deze week hebben we Twitch streamer Royal Puck te gast om te praten over het streamen en de heisa die er afgelopen week was. Verder uiteraard wat we gespeeld hebben (Hollow Knight, Captain Toad, Inside en Limbo) en een nieuwtje of twee.

Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick@dutchcowboys.nl, @patricksmeets of @marnixsuilen op Twitter, of laat een reactie achter onder het artikel op dutchcowboys.nl/gaming.

Oh, en het lijkt er op dat niemand meer problemen heeft met het afspelen van de podcast. Mocht dat wel zo zijn: gewoon doorgeven, want daar willen we natuurlijk wat aan doen.