Gamecowboys Podcast

De 10e keer met Gillian de Nooijer

Episode Summary

Hoera, het is feest! Gillian de Nooijer blijkt gewoon voor de tiende keer te gast te zijn. En dat moet gevierd worden met een uitgebreide uitleg over het nieuwe seizoen van Fortnite. Daarnaast meer over The Awesome Adventures of Captain Spirit en Vampyr, en natuurlijk het gebruikelijke nieuws. Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick@dutchcowboys.nl, @patricksmeets of @marnixsuilen op Twitter, of laat een reactie achter onder het artikel op dutchcowboys.nl/gaming. Oh, en het lijkt er op dat niemand meer problemen heeft met het afspelen van de podcast. Mocht dat wel zo zijn: gewoon doorgeven, want daar willen we natuurlijk wat aan doen.

Episode Notes

Hoera, het is feest! Gillian de Nooijer blijkt gewoon voor de tiende keer te gast te zijn. En dat moet gevierd worden met een uitgebreide uitleg over het nieuwe seizoen van Fortnite. Daarnaast meer over The Awesome Adventures of Captain Spirit en Vampyr, en natuurlijk het gebruikelijke nieuws.

Als je de podcast leuk vindt, vergeet dan niet een rating op iTunes achter te laten. Vragen? Opmerkingen? Suggesties voor een onderwerp of een gast? Stuur ze naar patrick@dutchcowboys.nl, @patricksmeets of @marnixsuilen op Twitter, of laat een reactie achter onder het artikel op dutchcowboys.nl/gaming.

Oh, en het lijkt er op dat niemand meer problemen heeft met het afspelen van de podcast. Mocht dat wel zo zijn: gewoon doorgeven, want daar willen we natuurlijk wat aan doen.